Magnus Gotander Bilduppdraget

 

Magnus Gotander
0708-11 28 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Min stora passion på senare år är, förutom mitt kreativa jobb och salsadans, min ridning! Allt till häst förutom trav är av intresse. Det pågår en ständig tävlan mellan mig och min dotter vem som är bäst ryttare. Jag skall i alla fall ge henne en match!

Det började en gång med att jag åkte iväg med en kaffekopp på taket till min Amazon och fortfarande är kaffet en viktig del av mitt liv! Numera brukar jag hinna med en kopp kaffe vid datorn eller på stående fot strax innan jag går till min bil inför ett uppdrag.

En annan gång glömde jag min nyinköpta blixt på taket....åkte sedan iväg..... Lyckligtvis räddade en gammal dam blixten från sitt analkande öde i form av några fotbollssparkande ungdomar. Hon satte dessutom in en annons i GP under ”Upphittad, återfås mot beskrivning”. Vem hade gjort en sådan god gärning idag?

Allt det här skedde som ni kanske förstår för många många år sedan. Numera består mina bravader mest av kvarglömda reflexskivor och paraplyer som mest ger en och annan omväg på hemvägen.

Mindre om Magnus